Tre generationer på rundresa i Japan sommaren 2019

Japan 15 dagar rundresa sommaren 2019

2013 fick jag möjligheten att åka till Tokyo i jobbet för att hålla i ett föredrag. Det har varit min dröm sen jag var barn att få besöka Japan och jag blev helt förälskad.

Största anledningen till denna barndoms dröm är för att min far tränade kampsporter när jag var liten. Han prata om att han ville besöka Japan och hans japanska vänner, som han hade lärt känna i Sverige. Denna resa blev dock aldrig av.

Min son vart jätte avundsjuk på min resa till Tokyo, eftersom han har varit intresserad av Manga under många år. I samband med min resa 2013 lovade jag min son att vi skulle åka till Japan, dels för att förverkliga hans dröm och för att jag själv vill se mer av Japan. Även om jag var i Tokyo i en vecka så tillbringades ca 90% av min vakna tid i ett konferensrum.

Hösten 2017 bokade jag en resa till sommaren 2019 på Världens Resor. Anledningen till denna långa framförhållning var främst för att jag påbörjade en laserbehandling för att bleka bort en tatuering. I resan ingår det ett besök på ett japanskt badhus, där man inte får har tatueringar på kroppen.

Jag tog även beslutet att förverkliga min fars dröm och bjöd med honom på resan som en 70 års present.

Vi reser 17 juni till 1 juli 2019

Resfakta

Budget

Tatuering

Resmål, Städer & Bilder

 

Resor, planering, fotografering

Translate »