Klänning till Backpacking

Med tanke på att det kommer att vara varmt i Italien och Spanien under juli och augusti och vi kommer att ha en minimal packning, har jag vissa krav på kläderna som vi ska ta med oss. De ska vara skrynkelfria, snabbtorkande och svala.

Jag blev super glad idag när jag hitta denna klänning på rea, jag har kollat på dem tidigare men har tyckt att de ha varit lite för dyra. Men idag var det 30 % rabatt och endast en kvar i min storlek.

Prana W’s Cali Dress Cool Green

Prana_Ws_Cali_Dress_Cool_Green_00[1000x700]

Mångsidiga klänning med inbyggd BH

Cali Dress är gjord för att kunna ta sig an dagens äventyr tillsammans med dig. Den är sydd i en funktionell polyesterväv, Veeda för att du ska känna dig bekväm i alla lägen. Tyget är stretchigt och har fukttransporterande egenskaper. Perfekt på resan eller för en heldag på stan.

  • Inbyggd BH med uttagbara kupor
  • Racer-back
  • Normal passform
  • Empire-skärning
  • Fukttrasporterande
  • Stretchig

2XU – Mid-Rise Compression Short Women

För att minimera risken att låren ska gå ihop när vi är ute och går, har jag köpt dessa shorts att ha under klänningen. Ni som inte är pinnsmala vet vad jag pratar om, värme och lår som skaver: svider som eld 😉

2xu-mid-rise-compression-short-women-ink-cherry-pinkMer om Mid-Rise Compression Short Women från 2XU

En helt ny, bred och flexibel linning som stödjer och stabiliserar muskler i mage och ländryggen gör tightsen mycket bekväma medan den breda linningen ger ökad möjlighet till bättre teknik och kroppsstabilitet under aktivitet. Mid-Rise shorts har graderad kompression, flatlocksömmar och transporterar effektivt bort svett från huden.

Länk till kategori Kläder

Länk till Packlista Kläder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.